Çanta-biskotë, ndër më viralet e momentit apo çanta e dorës plot lule gjenden në mesin e modeleve retro që të gjitha vajzat mund t’i rizgjedhin për të qenë IN me tendencat e fundit të aksesorëve. Materialet e lëkurës apo modelet e çantave me thurje janë disa nga versionet më interesante të çantave mund të futen në listën tuaj të preferencave.

Java e Modës në Paris ka përfunduar dhe fotografët kanë gjurmuar disa nga modelet më të suksesshme për të përcaktuar modelet më të bukura të çantave për sezonin vjeshtë/dimër.

Ne ju sjellim një përzgjedhje të nëntë çantave më të mira nga rrugët e Parisit që mund të frymëzojnë çdo vajzë që do të bukurën dhe stilin. Ka prurje të reja, por edhe çanta të perjetshme që nuk dalin kurrë nga moda. Zgjedhja mbetet në dorën tuaj!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *