Hëna hyn tek Binjakët në orën 1:03 të mëngjesit, duke nxitur kuriozitetin dhe komunikimin. Hëna shkon në shesh me Saturnin tek Peshqit në orën 3:29 të mëngjesit, duke i gjetur njerëzit në një humor serioz dhe të fokusuar. Pa shpërqendrime budallaqe, ju lutem! Mërkuri në Virgjëreshë bën një lidhje harmonike me Plutonin në Bricjap në orën 15:20, gjë që mund të nënkuptojë zbulimin e informacionit. Hëna përafrohet me diellin në Peshore në orën 20:03, duke frymëzuar besim dhe kreativitet.

Dashi: 20 Mars 2023 – 20 Prill 2023
Hëna hyn tek Binjakët, duke frymëzuar një atmosferë të ngarkuar në lagjen tuaj dhe duke shkruar një rritje të komunikimit. Mërkuri në Virgjëreshë lidhet me Plutonin në Bricjap, gjë që mund t’ju gjejë duke pasur një diskutim emocionues për karrierën tuaj ose një projekt për të cilin po punoni.

Demi: 20 prill 2023 – 21 maj 2023
Fokusi juaj do të kthehet te financat sot pasi hëna hyn tek Binjakët. Mërkuri në Virgjëreshë lidhet me Plutonin në Bricjap, gjë që mund t’ju gjejë të mësoni informacione intriguese! Zhvillohet një diskutim kuptimplotë.

Binjakët: 21 maj 2023 – 21 qershor 2023
Hëna hyn në shenjën tuaj, Binjakët, duke ju inkurajuar të lidheni me emocionet tuaja dhe të përqendroheni në kujdesin për veten. Planeti juaj sundues Mërkuri në Virgjëreshë lidhet me Plutonin në Bricjap, i cili mund të sjellë një përparim të fuqishëm emocional! Diçka që mësoni mund t’ju bëjë të ndiheni gati për të hequr dorë nga e kaluara.

Gaforrja: 21 qershor 2023 – 22 korrik 2023
Hëna hyn tek Binjakët, duke ju inkurajuar të ngadalësoni dhe të pushoni, megjithëse disa diskutime intensive, emocionale dhe thellësisht domethënëse zhvillohen gjithashtu ndërsa Mërkuri në Virgjëreshë lidhet me Plutonin në Bricjap. Ju mund të lidheni me dikë të fuqishëm në këtë moment.


Luani: 22 korrik 2023 – 23 gusht 2023
Jeta juaj shoqërore mund të bëhet më e ngarkuar ndërsa hëna hyn tek Binjakët. Mërkuri në Virgjëreshë lidhet me Plutonin në Bricjap, duke ju gjetur duke pasur një diskutim emocionues për paratë dhe suksesin!


Virgjëresha: 23 gusht 2023 – 23 shtator 2023
Fokusi juaj kthehet te karriera dhe jeta juaj në sytë e publikut ndërsa hëna hyn tek Binjakët. Planeti juaj sundues Mërkuri në shenjën tuaj, Virgjëresha, lidhet me Plutonin në Bricjap, ndoshta duke sjellë informacion intrigues në rrugën tuaj! Mund të bëhet një ftesë emocionuese.

Peshorja: 23 shtator 2023 – 23 tetor 2023
Hëna hyn në shenjën e Binjakëve, e cila mund t’ju gjejë duke planifikuar një udhëtim ose duke u fokusuar në shkollë. Mërkuri në Virgjëreshë lidhet me Plutonin në Bricjap dhe ju jeni duke pasur një diskutim produktiv për shtëpinë ose jetën tuaj familjare. Mund të zbulohen informacione intriguese për të kaluarën.

Akrepi: 23 tetor 2023 – 22 nëntor 2023
Hëna hyn te Binjakët, gjë që mund t’ju gjejë duke shlyer një borxh ose duke ndërprerë lidhjet me të kaluarën. Mërkuri në Virgjëreshë lidhet me planetin tuaj sundues Pluton në Bricjap dhe ju mund të lidheni me njerëz të fuqishëm. Zhvillohet një bisedë e thellë dhe domethënëse.

Shigjetari: 22 nëntor 2023 – 21 dhjetor 2023
Hëna hyn tek Binjakët, duke ndriçuar sektorin e marrëdhënieve të grafikut tuaj dhe duke inkurajuar lidhjen. Një diskutim emocionues për financat tuaja ose një projekt për të cilin po punoni zhvillohet ndërsa Mërkuri në Virgjëreshë lidhet me Plutonin në Bricjap.


Bricjapi: 21 dhjetor 2023 – 20 janar 2024
Hëna hyn tek Binjakët, duke ju gjetur të zënë me listën tuaj të detyrave. Mërkuri në Virgjëreshë lidhet me Plutonin në shenjën tuaj, Bricjapi, që mund të nënkuptojë një përparim të fuqishëm në lidhje me jetën dhe botën. Një udhëtim kuptimplotë po shpaloset…

Ujori: 20 janar 2023 – 18 shkurt 2023
Hëna hyn në shenjën e Binjakëve, duke frymëzuar argëtim dhe flirtim! Mërkuri në Virgjëreshë lidhet me Plutonin në Bricjap, ndoshta duke sjellë një përparim të thellë emocional! Mund të shpërndahen informacione intriguese. Diçka për të kaluarën fillon të ketë më shumë kuptim.


Peshqit: 18 shkurt 2023 – 20 mars 2023
Hëna hyn tek Binjakët, duke sjellë fokusin tuaj në shtëpinë dhe jetën tuaj familjare. Mërkuri në Virgjëreshë lidhet me Plutonin në Bricjap, gjë që mund t’ju gjejë duke u lidhur me njerëz me ndikim dhe duke pasur diskutime të thella dhe domethënëse me partnerët tuaj.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *