Krist Dragot ka qenë i ftuar në E Diell ku u pyet nga Meri Shehu nëse ka pasur marrëdhënie me një grua më të madhe në moshë dhe sa ka qenë.

Kristi nuk ngurroi të thoshte se ka pasur një marrëdhënie me një grua 40-vjeçare.

Meri Shehu: Kush është zonja me moshë më të madhe ë ke pasur ndonjëherë marrëdhënie?

Krisit: Duhet të kërkoj në arkivë tani. Ajo ka qenë tek të 40-tat.

Meri Shehu: 40-vjeçaret janë barazi me dy 20-vjeçare.

Kristi: Ka qenë një diferencë prej 20 vitesh.

Meri Shehu: Nga eksperienca ime ta them që i pëlqejnë femrat më të mëdha në moshë.

Kristi: Jo e ke shumë gabim.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *