Kontraktorët kureshtarë për një kordon zgjatues në çatinë e një dyqani ushqimor në Michigan bënë një zbulim befasues: Një grua 34-vjeçare jetonte brenda çatisë së biznesit, me hapësirë të mjaftueshme për një kompjuter, printer dhe aparat kafeje, tha policia.

“Ajo ishte e pastrehë,” tha të enjten oficeri Brennon Warren i Departamentit të Policisë Midland. “Është një histori që të bën të kruani kokën, thjesht dikush jeton në një cep.”

Gruaja, emri i së cilës nuk u bë i ditur, i tha policisë se kishte një punë diku tjetër, por kishte jetuar brenda shenjës Family Fare për rreth një vit, tha Warren. Ajo u gjet më 23 prill.

Midland, i njohur më së miri si shtëpia globale e Dow Inc., është 130 milje (209 kilometra) në veri të Detroitit.

Dyqani Family Fare ndodhet në një shirit me pakicë me një tabelë në formë trekëndëshi në krye të ndërtesës. Struktura e tabelave, ndoshta 5 këmbë (1.5 metra) e gjerë dhe 8 këmbë (2.4 metra) e lartë, ka një derë dhe është e aksesueshme nga çatia, tha Warren.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *