Është normale që temperaturat e trupit të një grua shtatzënë të rriten, megjithatë gjatë verës i nxehti për to është i papërballueshëm. Për t’ju ardhur në ndihmë, ju kemi sjellë disa këshilla nga mjekët, të cilat mund t’i ndiqni nëse jeni në një pritje të ëmbël.

Ja si ta përballoni të nxehtin e verës nëse jeni shtatzëna!

Qëndroni të hidratuara, duke pirë sa më shumë ujë!

Vishni rroba të shndritshme dhe këpucë të rehatshme!

Qëndroni brenda përgjatë orëve të vapës dhe pushoni sa duhet!

Ushtrohuni!

Kujdesuni për lëkurën, sidomos nëse shkoni në plazh!

Freskohuni në pishina ose plazh!

Hani ushqime të shëndetshme dhe të sigurta gjatë verës./doramagazine

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *