Harry Styles dhe Dua Lipa janë në mesin e një numri të famshëm që shfaqen në edicionin e parë të listës së të pasurve 40 Under 40 të The Sunday Times.

Në moshën 33-vjeçare dhe në vendin e 10-të në listën 40 Under 40, është këngëtari Ed Sheeran, i cili është kurorëzuar muzikanti i ri më i pasur në Britaninë e Madhe me 340 milionë funte. (396.8 milionë euro).

Ylli tjetër më i pasur i popit në Mbretërinë e Bashkuar nën moshën 40 vjeç është Harry Styles, 30 vjeç, i cili fitoi 175 milionë funte përmes shfaqjeve muzikore dhe filmave.

Në vendin e 19-të është fituesja e 16-të Grammy-t, Adele me 170 milionë funte.

E 29-ta e përbashkët është aktori Daniel Radcliffe dhe ylli i popit Lipa, 28 vjeç, me 90 milionë funte përkatëse.

Lipa, e cila do të performojë në Glastonbury Festival në qershor, publikoi së fundmi albumin e saj të tretë në studio Radical Optimism i cili u ngjit në vendin e parë në tabelën zyrtare të albumeve në Mbretërinë e Bashkuar.

Gazeta thekson edhe listën e saj vjetore të pasurisë, e cila është përfshirë në një edicion special prej 76 faqesh të revistës së saj të dielave, duke zbuluar pasurinë e 350 individëve dhe familjeve më të pasura në Mbretërinë e Bashkuar.

Në krye të listës, që tregon talentin britanik nga muzika, sporti, argëtimi dhe biznesi, është Hugh Grosvenor, Duka i shtatë i Westminster, me 10.1 miliardë funte (11.7 miliardë euro).

Duka, që është kumbar i Princit George, trashëgoi titullin e tij dhe portofolin e gjërë të tokës dhe pronës në moshën 25 vjeçare.

Shumica e njerëzve në listën e “40 Under 40” kanë bërë miliona me vetë, por nëntë prej tyre lindën të pasur, sipas “The Sunday Times”.

Nëntë të parët në listë gjithashtu figurojnë në listën kryesore të pasurisë të “The Sunday Times”, ku minimumi i figurës për hyrje është të kesh 350 milionë funte (408.5 milionë euro)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *