Credits: Shuttterstock

Dashi (21 Mars – 20 Prill) – Shenjë e zjarrit

Disa çështje pune duken vërtet të tepërta dhe shumë imagjinative për t’ju kënaqur, për t’ju bindur. Për këtë arsye, tensionet dhe mosmarrëveshjet e mendimeve do të jenë të mundshme.

Demi (21 Prill-20 Maj) – Shenjë e Tokës

Me të vërtetë duket se yjet vlerësojnë propozimet tuaja origjinale, qoftë edhe ato ide që shkëlqejnë nga origjinaliteti, por që konkretiteti juaj i bën të pranueshme.

Binjakët (21 maj – 21 qershor) – Shenja e ajrit

Besoni ideve dhe propozimeve që do të vijnë në orët në vijim. Me pak fjalë, jini mikpritës me gjithçka dhe me të gjithë, sepse yjet do t’ju sjellin fat.

Gaforrja (22 qershor-22 korrik) – Shenjë e ujit

Hëna e kundërt ju shtyn të jeni shumë më tolerantë dhe mikpritës me gjërat e momentit. Një përpjekje e vogël për të përjetuar më mirë idetë dhe situatat.

Luani (23 korrik – 23 gusht) – Shenjë e zjarrit

Ka momente si ky, kur marrëveshjet dhe mirëkuptimet mund të kenë të bëjnë edhe me gjëra të vogla, qoftë edhe ato detaje që shpesh nuk i vëmë re. Por ata mund të na afrojnë.

Virgjëresha (24 gusht – 22 shtator) – Shenjë e Tokës

Ndonjëherë arrini të transformoni gjithçka në diçka të bukur dhe interesante, ndoshta sepse gjeni frymëzim apo stimul edhe në situatat më pak të lehta.

Peshorja (23 shtator – 22 tetor) – Shenja e ajrit

Sheshi hënor do t’ju kërkojë të hapeni pak, të lini fjalët dhe premtimet të shkojnë e të rrjedhin, pa u shqetësuar shumë për pasojat e asaj që thoni.

Akrepi (23 tetor-22 nëntor) – Shenjë e ujit

Kini kujdes të mos thoni ose të silleni në një mënyrë që është shumë e drejtpërdrejtë, shumë intensive ose pasionante. Sepse jo gjithmonë njerëzit e afërt do ta vlerësojnë këtë stil.

Shigjetari (23 nëntor – 21 dhjetor) – Shenjë e zjarrit

Disi veprimet dhe iniciativat tuaja do të kenë kuptim dhe funksion. Me pak fjalë, nuk është koha për të shtyrë apo hequr dorë, jo tani.

Bricjapi (22 dhjetor – 20 janar) – Shenjë e tokës

Falë atyre që ndoshta ju ngjallin besim dhe ju inkurajojnë, sot do të mund të bëni shumë gjëra, duke punuar gjithmonë, duke shprehur gjithmonë fat, një rezultat konkret.

Ujori (21 janar – 19 shkurt) – Shenjë e ajrit

Shmangni reagimin shumë të drejtpërdrejtë ose të fortë ndaj dikujt në situata që rrezikojnë t’ju bëjnë pak nervoz. Sepse ju nuk e dini të gjithë të vërtetën.

Peshqit (20 shkurt – 20 mars) – Shenjë e ujit

Do të jetë një kohë e lehtë nën një qiell miqësor. Një kohë që do t’ju ndihmojë të shkoni mirë me çdo kontekst, me njerëzit afër jush. Lërini qëllimet tuaja të lira.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *