Kate Winslet ka folur së fundmi për revistën “Porter” dhe është shprehur se fama që mori pas suksesit të menjëhershëm të filmit të “Titanic” e bëri atë të ndihej “e tmerrshme”.

“Ndihesha sikur duhej të dukesha në një mënyrë të caktuar ose të isha një gjë e caktuar, dhe për shkak se ndërhyrja mediatike ishte kaq e rëndësishme në atë kohë, saqë jeta ime ishte mjaft e pakëndshme”, tha Winslet., teksa më tej vijoi,  “Gazetarët gjithmonë thoshin: “Pas ‘Titanic’, ju mund të kishit bërë gjithçka dhe megjithatë keni zgjedhur të bëni këto gjëra të vogla. Dhe unë thashë, ‘po sepse të jesh i famshëm është e tmerrshme’”.

“Unë isha mirënjohëse, sigurisht”, shtoi Kate. “Isha në fillim të të 20-ave dhe munda të merrja një shtëpi, por nuk doja të më ndiqnin duke ushqyer rosat”.

Pavarësisht se e urrente famën që erdhi së bashku me luajtjen në filmin 11-herë fitues të Oscarit së bashku me mikun më të mirë, Leonardo DiCaprio, Winslet zbuloi se niveli i saj aktual i famës “nuk është më një barrë”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *