Ju mund të keni shikim prej vizionari nëse dalloni më shumë se tre fytyra në këtë iluzion hipnotizues optik.

Krijuesit thonë se njerëzit me aftësi të mprehta observimi dhe inteligjence mund të zgjidhin gjëegjëzen brenda 12 sekondave.

Imazhi mund të duket diçka e zakonshme por në fakt njerëzve i nevojitet mesatarisht një minutë për të zbuluar të gjitha fytyrat e fshehura në të.

Iluzionet janë krijuar posaçërisht për të gënjyer shqisat tuaja, të cilat përmirësohen me sfidat e mendimit e shikimit, shkruan rrjeti TheSUn.

Nëse keni zbuluar fytyrat misterioze në skeçin e parë, testoni veten në dy iluzionet e tjera për të parë perfeksionimin e shikimit e vëmendjes.

Në foton e mësipërme ju kërkohet të identifikoni fantazmën mes njerëzve në mbrëmjen elegante.

Fantazma mund të jetë e fshehur diku, ose dhe një prej personave në dukje …

Në fotogalerinë e mëposhtme gjeni pyetjet dhe përgjigjet e sfidave …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *