Makina mbretërore e Mbretëreshës Elizabeth II mund të jetë e juaja – dhe nuk duhet të jeni trashëgimtar i fronit për ta përballuar atë.

Daimler Majestic i vitit 2001 në pronësi dhe drejtuar nga monarku e ndjerë është aktualisht në ankand përmes Bonhams.

“Një mundësi shumë e rrallë për të zotëruar një automjet që madhëria e saj personalisht e ka zgjedhur [përcaktuar] dhe e ka vozitur,” tha shtëpia e ankandeve. “Kur makinat mbretërore hyjnë në treg, ato trajtohen me nderimin më të lartë. Ky Daimler i pakrahasueshëm me siguri do të jetë një shtesë e jashtëzakonshme për çdo koleksion”, shtoi shtëpia e ankandit, duke vlerësuar se çekiçi do të bjerë midis 45,000 dhe 75,000 dollarë. Mbretëresha ishte personi i vetëm në Britani që mund të drejtonte pa patentë ose targa në makinën e saj shtetërore. Asaj nuk iu kërkua kurrë të bënte një test të vërtetë shoferi, sipas Daily Express.

Aktualisht ka 50 oferta, me më të lartat 59,000 dollarë.

Daimler është i lyer British Racing Green dhe ka një brendësi prej lëkure krem.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *