Mënyra se si ne i shohim dhe i perceptojmë imazhet është shumë më e rëndësishme se sa mendoni. Ju mund të mendoni se një foto nuk ka asgjë për të thënë për personalitetin tuaj, por sipas ekspertëve, një skicë, si dhe mënyra se si e perceptoni atë, mund të zbulojë shumë për mënyrën se si mendoni dhe punoni.

Por në marrëdhëniet tuaja, çfarë është ajo që ju tërheq vërtet në një partner ? Çfarë karakteristike duhet të ketë ai për t’ju magjepsur seksualisht?

Së pari vini re imazhin më sipër dhe mbani gjënë e parë që vini re:

Nëse e shihni gruan në shkëmb

Ajo që ju tërheq fort te një partner është vetëbesimi. Një person me krenari të fryrë për vetëvlerësimin, arritjet ose pamjen e tij është diçka që ju tërheq. Shpesh jeni të magjepsur nga partnerët narcistë, të cilët kanë nevojë për kontroll, fuqi dhe afirmim. Megjithatë, është e rëndësishme të mbani mend se vetëbesimi është aspekti i shëndetshëm për t’u kërkuar te një partner, jo arrogancë apo mendjemadhësi.

Nëse e keni parë varkën me vela

Nëse e keni parë varkën me vela fillimisht në këtë imazh të veçantë, atëherë i përkisni një kategorie të rrallë njerëzish dhe ndoshta ju tërheq diversiteti, por edhe shpirti rebel i një partneri romantik. Ju ndoshta jeni tërhequr nga artistët, ose njerëzit që po përpiqen të ndryshojnë ‘status quo-në’. Tërhiqeni fort nga njerëzit që kërkojnë aventura, që janë të guximshëm dhe marrin përgjegjësi.

Nëse e shihni fytyrën e burrit fillimisht

Nëse keni parë fillimisht fytyrën e burrit kur keni parë foton, tipari i personalitetit që ju duket më tërheqës tek një person është stoicizmi. Kjo është, aftësia e një personi për të kontrolluar emocionet e tij dhe për të përpunuar situatat në mënyrë logjike. Si rrjedhim, ju tërhiqeni fort nga një person që mund t’ju qetësojë dhe t’ju kthejë në realitet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *