Bashkëpunimi mes ‘Pantene’ dhe Chiara Ferragni, e cila e kishte zgjedhur atë si ambasadore të markës në vitin 2014, duket se i ka ardhur fundi. Ende nuk ka një konfirmim zyrtar nga palët, por lajmi për ndërprerjen e bashkëpunimit mes influencueses dhe kompanisë së produkteve për flokë kishin qenë në ajër për disa muaj tashmë. Në mars, për shembull, në ngjarjen e lançimit të linjës së re të produkteve ‘Pantene’, Chiara Ferragni nuk ishte aty.

Dhe tani kompania ka nisur një fushatë me një imazh të ri: modelen izraelite Havi Mond. 40-vjeçarja (katër më e madhe se Ferragni), lindur dhe rritur në Safed, Izrael, në një familje hebreje, në karrierën e saj ka bashkëpunuar me disa prej markave më prestigjioze të modës duke përfshirë Chanel, Calvin Klein, Ralph Lauren, Yves Saint Laurent dhe Xhinse Armani.

Shumë në rrjetet sociale kanë vënë re se Mond i ngjan shumë Chiara-s, duke bërë shaka me faktin se do të ishte “më e lirë” dhe “më pak problematike” me sipërmarrësen digjitalepas skandalit Balocco.

Nëse bashkëpunimi me Pantene ka mbaruar vërtet, për Ferragni-n do të ishte një kontratë tjetër që u anulua për shkak të pandoro-gate: i pari që u tërhoq ishte Safilo, i ndjekur nga Pigna. Ndërsa Coca-Cola, pas shpërthimit të skandalit, ka bllokuar përdorimin e reklamës me Ferragni të krijuar në dhjetor 2023. 

Për marrëveshjet me Pantenen, të paktën për momentin, Ferragni nuk ka reaguar. Dhe në rrjetet sociale ajo poston foto të udhëtimit në Los Angeles të realizuara me miqtë e saj Veronica Ferraro, Chiara Biasi, Martina Maccherone dhe Pardis Zarei.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *