Është periudha ideale që gardëroba jonë të “pushtohet” nga veshjet me printe dhe lule shumëngjyrëshe. Por kjo nuk do të thotë se ato mund të vishen në çdo moment apo në çdo formë që ju vjen në mendje.

Nëse jeni duke menduar për blerjet e pranverës ne ju sugjerojmë të mos largoheni pa bërë tuajën një fund me lule.

Në këtë artikull po ju tregojmë disa modele që mund të frymëzoheni menjëherë.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *